Eco-Counter Magyarország

Gyalogos- és kerékpárszámláló rendszerek

Megújult az ECO-VISIO adatelemző szoftverünk!

febr 032018

Még sosem volt ennyire egyszerű a gyalogos és kerékpáros forgalmi adatok elemzése, mint az új Eco-Visio V5 felhő alapú applikációnkkal. Az új rendszer nem csak szebb, de egy nagyságrenddel gyorsabb is elődjénél. A megszokott standard lekérdezések mellett lehetőség van a lekérdezés paramétereinek részletes beállítására is.

A domain oldalon az ügyfelek kezelésében lévő összes számláló összefoglalása történik különböző alfanumerikus, grafikus és térképes megjelenítéssel. Itt történik a mérési helyszínek összehasonlítása, az átlagos és csúcsértékek kiemelt megjelenítése is. A nyers táblázatok mellett könnyen alakítható grafikonok segítik az adatok könnyed értelmezhetőségét. 

undefined

Szeretne demo felhasználóval belépni az Eco-Visioba? Írjon nekünk e-mailt a szükséges belépési adatokért.

undefined

 

További nézetek a szoftverből:

Egy vasúti pályaudvar belső utasáramlásának vizsgálata

okt 302017

A párizsi Saint-Lazare vasúti pályaudvaron végeztünk egy komplex utasáramlási vizsgálatot. A cél az volt, hogy 32 órán keresztül valamennyi peron, be- és kijárat forgalmát a lehető legpontosabban tudjuk mérni. Végül a 32 óra alatt a kijelölt 81 mérési keresztmetszetben összesen 2,2 millió áthaladást regisztráltunk.
Az alkalmazott technológia az Instant Counting nyomásérzékeny szőnyeg, amelyből összesen 100 darabot helyeztünk el az épületen belül. A telepítés este 10-kor kezdődött és egy tucat kollégánk dolgozott azon, hogy a teljes rendszer üzemkész legyen még a hajnali vonatok beérkezése előtt.
Reggel 8 és 9 óra között az induló és az érkező forgalom 80.000 fő/óra körül mozgott, míg a kora esti csúcsidőben jóval többen szálltak vonatra (98.000 fő/óra), mint ahányan érkeztek az állomásra (35.000 fő/óra).


A termék angol nyelvű aloldalát itt találja: http://www.instantcounting.com/intro.html
Konferenciát, kiállítást vagy vásárt vagy zenei nagyrendezvényt szervez? Szeretne megbízható látogatottsági adatokat kapni? Az Instant Counting rendszer bérelhető is. Bővebb információért lépjen velünk kapcsolatba!

Interaktív térképen is böngészheti számlálóink adatait

júl 132017

Sokan kérdezték tőlünk, hogy hol lehet a különböző országokból származó mérési eredményeket figyelemmel kísérni. Ennek megfelelően összeállítottunk egy olyan világtérképet, ahol az összes DISPLAY és TOTEM kijelzővel rendelkező számlálónk megtalálható és a napi forgalmi adatokat is lehet látni.

A térképre vagy ide klikkelve a link új ablakban nyílik meg.

undefined

XV. European Transport Congress és X. Nemzetközi Útügyi Konferencia Budapest

jún 102017

XV. European Transport Congress és X. Nemzetközi Útügyi Konferencia

KTE Központi szervezés
Budapest, Park Inn by Radisson
2017. június 08-09.

http://www.ktenet.hu/esemenynaptar.php?view=detail&id=313

 

Ismét szakmai rendezvényen vettünk részt kiállítóként, ahol a magyar kollégák mellett egyre több külföldi látogató csodálkozott rá termékeinkre és a teherbiciklire szerelt termékbemutató pultunkra.

 

undefined

undefined

 

Kiállítottunk a 41. Útügyi Napokon (Balatonfüred, 2016. szeptember 21-22.)

szept 252016

A Közlekedéstudományi Egyesület szervezésében Balatonfüreden gyűlt össze a közutas szakma színe java. Az Eco-Counter kiállítóként vett részt a konferencián, a magunk módján értelmezett egyedi standunkkal. A szokásos pultos-vitrines kialakítás helyett így termékeinket egy teherbiciklire erősített platformon mutathattuk meg az érdeklődőknek.

undefined 

undefined 

undefined

Eco-Counter

máj 012016

Az "elevator speech"

Az Eco-Counter elhivatott szakembergárdája 1998 óta kínálja gyalogos- és kerékpárszámláló megoldásait mind városi, mind természetes környezetbe. Fejlesztéseink révén termékeink bármilyen mérési keresztmetszetben alkalmazhatók. Szakértelmünknek köszönhetően világelsővé váltunk ezen a piacon. 

Kik vagyunk?

  • A világon egyedülálló tapasztalattal rendelkezünk a gyalogosok és kerékpárosok számlálása terén immár több mint 15 éve.
  • Több mint 10 000 számlálónk üzemel a világ 48 országában, köztük magyarországon is.
  • Központi irodáink Franciaországban, Németországban és Kanadában találhatók.
  • Teljes körű terméktámogatást nyújtunk helyi kereskedői hálózatunkon keresztül.
  • Kimagaslóan innovatív kutató-fejlesztő részleggel rendelkezünk.
  • Magas minőségű technológiákat alkalmazunk, termékeinket Franciaországban gyártjuk és teszteljük.
  • Felhasználóbarát szoftvert kínálunk az adatok gyűjtésére és publikálására, továbbá táblázatok, grafikonok és beszámolók készítéséhez.

 

 

 

Amennyiben termékeink felkeltették érdeklődését, úgy keresse fel munkatársunkat:

Kilián Zsolt

okl. közlekedésmérnök

tel: +36 30 348 6266
email: hungary@eco-counter.com

 

 

Atom

1 0 1 1 1 0 0 1 0 1 1 0 0 0 0 1 1 1 1 0 0 1 0