Eco-Counter Magyarország

Gyalogos- és kerékpárszámláló rendszerek

Megújult az ECO-VISIO adatelemző szoftverünk!

2018febr 03

Még sosem volt ennyire egyszerű a gyalogos és kerékpáros forgalmi adatok elemzése, mint az új Eco-Visio V5 felhő alapú applikációnkkal. Az új rendszer nem csak szebb, de egy nagyságrenddel gyorsabb is elődjénél. A megszokott standard lekérdezések mellett lehetőség van a lekérdezés paramétereinek részletes beállítására is.

A domain oldalon az ügyfelek kezelésében lévő összes számláló összefoglalása történik különböző alfanumerikus, grafikus és térképes megjelenítéssel. Itt történik a mérési helyszínek összehasonlítása, az átlagos és csúcsértékek kiemelt megjelenítése is. A nyers táblázatok mellett könnyen alakítható grafikonok segítik az adatok könnyed értelmezhetőségét. 

undefined

Szeretne demo felhasználóval belépni az Eco-Visioba? Írjon nekünk e-mailt a szükséges belépési adatokért.

undefined

 

További nézetek a szoftverből:

undefined

A 2017. évi heti forgalomlefolyások összesített ábrája [áthaladás/óra/mindkét irány]

 

Az egyes lekérdezéseket elmenthetjük ún. widget-ként. Ennek előnye, hogy a standard és egyéni widgetekből nagyon szép "irányítópultot" építhetünk magunknak és munkatársainknak. A widgetek ugyanis egy kattintással klónozhatók ill. megoszthatóak a szervezeten belül, így a kollégákkal való együttműködés még egyszerűbbé válik.

undefined

 

undefined

 

Atom

1 0 1 1 1 0 0 1 0 1 1 0 0 0 0 1 1 1 1 0 0 1 0